Guild Wars 2 Türkiye
Crysis 3 multiplayer firewall sorunu - Baskı Önizleme

+- Guild Wars 2 Türkiye (http://www.guildwars2tr.com/forum)
+-- Forum: Diğer Oyunlar (http://www.guildwars2tr.com/forum/forumdisplay.php?fid=49)
+--- Forum: Diğer Türler (http://www.guildwars2tr.com/forum/forumdisplay.php?fid=61)
+--- Konu Başlığı: Crysis 3 multiplayer firewall sorunu (/showthread.php?tid=3351)



Crysis 3 multiplayer firewall sorunu - sefasahin34 - 27-02-2013

Arkadaşlar crysis 3 multi girerken yüksek korumalı firewall ayarlarınız var.Oyuna katılmakta sorun yaşayabilirsiniz diyor.Nerden değiştirmem gerekiyor bu ayarları ne yaptıysam düzeltemedim.


RE: Crysis 3 multiplayer firewall sorunu - Elenaina - 27-02-2013

Denetim masasindan guvenlik duvarini kapat


RE: Crysis 3 multiplayer firewall sorunu - sefasahin34 - 27-02-2013

Malesef ordanda olmuyor ilk denediğim şeylerden biriydi


RE: Crysis 3 multiplayer firewall sorunu - Elenaina - 28-02-2013

Nat tipi sıkı diye mi? Hata veriyor.


RE: Crysis 3 multiplayer firewall sorunu - sefasahin34 - 28-02-2013

Yüksek güvenlikli firewall ayarlarınız var.serverları bulmakta ve diğer oyuncuların sizinle aynı serverda oynaması zorlaşabilir yazıyor.


RE: Crysis 3 multiplayer firewall sorunu - Elenaina - 28-02-2013

PFPort Checker
Bu programı indirip portun açık oldugu kontrol edebilir misin?


RE: Crysis 3 multiplayer firewall sorunu - sefasahin34 - 28-02-2013

benim sorunum oyun kurmakla değil.oyun bulmakta.çok az server görebiliyorum


RE: Crysis 3 multiplayer firewall sorunu - Elenaina - 28-02-2013

Seninle ayni sorunu yaşayanlar crysis için port açtiklarini söylüyorlar.
Crysis portlari bunlar.
TCP: 80, 443, 9988, 25650-25780, 17502, 42127,
64100-64110
UDP: 3659, 10000-10100, 25650-25780, 64100-64110
Modeminin ana sayfasindan portlari değiştirip deneyebilirsin.


RE: Crysis 3 multiplayer firewall sorunu - Briskaian - 28-02-2013

Eğer zyxel modem kullanıyorsanız firmware güncellemesini kurun. Bende her oyunda sıkıntı yaratıyordu artık eser kalmadı.


RE: Crysis 3 multiplayer firewall sorunu - sefasahin34 - 01-03-2013

malesef ttnetin verdiği ...tan TP-LİNK TD854W Modemi kullanıyorum ve güncelleme yapılamıyor.