PvE ve PvP Silahları
|
16-08-2013, 03:26 AM,
|
|||
|
|||
PvE ve PvP Silahları
Herkese Merhaba,
Bir thief karakterim var 80LV ancak oyun biraz sıktı cof setini dizdikten sonra. Bende bir mesmer kasmaya karar verdim hazır arkadasımda oyuna yeni başlamışken. Ancak buildleri incelediğimde yabancı siteler hep "Sword - Focus" tak demişler pvede bende buna bir anlam veremedim. Mesmerle yakın dövüşte pek zevk almıyorum açıkcası ki sanırım bu benim mesmeri bildiğimden kaynaklanıyor olabilir çünkü oyundaki 80 level mesmelerde "Sword - Focus" yapıyor. Bu konu hakkında bilmem gereken şeyler var ben mi bilmiyorum biri açıklarsa çok sevinicem ![]() Benim tercihim PvE de staff veya greatsword, hem eventlerde alana vurup iyi exp almak için hemde biraz daha seri öldürüyorum. Yardımcı olan deneyimli arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden ![]() |
|||
16-08-2013, 10:17 AM,
|
|||
|
|||
RE: PvE ve PvP Silahları
Sword-Focus skilleri de iyidir. Zaten staff ya da greatsword kullanmak şart ama ben gs öneririm. Focusun defansim phantasmı ve swiftness veren skilli pveyi kolaylaştırıyor bence. O yüzden sword-focus.
|
|||
16-08-2013, 11:59 AM,
|
|||
|
|||
Sword-Focus ve Greatsword genelde alan yapmak için kullanılıyor. PvE bilemem ama PvP'de kesinlikle Sword-Pistol + Greatsword tavsiye ederim.
Yani Pistol Phantasm'ını çıkarıp Stun atıp, Sword sayesinde de Damage almayıp, Greatsword'la phantasm çıkarıp adamı iterek ölümsüz seviyesine geliniyor... ![]() ID: Aras.3548
Server: Desolation |
|||
31-12-2013, 03:05 AM,
|
|||
|
|||
Beyler gs ve pistol phantasmları için nerf lafları duydum.şuanki durumu nedir bunların acaba?
|
|||
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi