Healer yardım
|
25-01-2015, 08:08 PM,
|
|||
|
|||
Healer yardım
Merhaba. Oyunu bugün satın aldım indirimden. 7 senelik wow ve diğer birçok oyunda olduğu gibi healer açmak ilk görevim
![]() Gw2 de neden main healer karakter yok? Hangisini açmak gerek? |
|||
25-01-2015, 11:06 PM,
|
|||
|
|||
RE: Healer yardım
GW2'de healer-tank-dps yok. Ama healer görevi yapacak neredeyse her profession'ın build'leri var.
ID: Aras.3548
Server: Desolation |
|||
25-01-2015, 11:44 PM,
|
|||
|
|||
Değişik bir deneyim olacak o zaman. Peki en zor oynanış hangi sınıfa ait?
|
|||
25-01-2015, 11:56 PM,
|
|||
|
|||
1 yıldır oynamıyordum oyunu. End-Game konusu çok sıkıntılıydı, şu an sorunlar çözülmüş. Geri döndüm. Pek hatırlamıyorum uzun süre geçtiği için.
Hatırladığım kendi profession'ım olan mesmer var bir tek. Mesmer kesinlikle insanları en çok zorlayan sınıf(-tı en azından. Şu an pek bilmiyorum). Sınırı olmayan bir sınıf aynı zamanda. Kişi ne kadar iyiyse o kadar yenilmez oluyor ama kişinin ilk başta çok iyi olması lazım. Portallar ile çok yardım eden bir profession ama heal'ı pek yok. Ama hatırladığım kadarı ile Engineer gayet eğlenceli, zor ve heal'lı bir profession'dı. Yerlere turret ve heal aletleri koymak falan amaç genelde. ID: Aras.3548
|||
26-01-2015, 02:54 AM,
|
|||
|
|||
(25-01-2015, 11:56 PM)albatros Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 1 yıldır oynamıyordum oyunu. End-Game konusu çok sıkıntılıydı, şu an sorunlar çözülmüş. Geri döndüm. Pek hatırlamıyorum uzun süre geçtiği için. Mantra skilleri ile heal verebilirsin mesmerde.
-+"Bilgiye sahip olarak doğmuş birisi değilim. Öğretmeyi seviyorum ve öğrenmeye çalışıyorum." - K'ung Fu-tzu
-+“Bize aslında kim olduğumuzu gösteren şey, yeteneklerimizden çok seçimlerimizdir.” - Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore |
|||
26-01-2015, 08:49 AM,
|
|||
|
|||
(26-01-2015, 02:54 AM)Selenge Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(25-01-2015, 11:56 PM)albatros Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 1 yıldır oynamıyordum oyunu. End-Game konusu çok sıkıntılıydı, şu an sorunlar çözülmüş. Geri döndüm. Pek hatırlamıyorum uzun süre geçtiği için. Evet... Dediğim gibi unutmuşum bayağı... ![]() ID: Aras.3548
|||
26-01-2015, 02:17 PM,
(Son Düzenleme: 26-01-2015, 02:22 PM, Düzenleyen: Avalon.)
|
|||
|
|||
Healer oynamak istiyorsan hiç düşünmeden Elementalist açacaksın. Heal vermede Elementalist'in üstüne yoktur. Staff skilleri ile zerg için çok güzel heal sağlar, 1. skill ile attığın yere her atışta heal verirsin. Su kullanıyorken etrafına sürekli heal verirsin. Scepter/dagger kullanarak da anlık büyük heal verebilirsin. Canımı 1sn'de %5'ten %100'e yükseltebildiğim tek sınıf kendisi.
Bunun dışında eğer Elementalist oynamak istemiyorum diyorsan Guardian açacaksın. Heal konusunda Elementalist'ten sonra ikinci olarak gelir. Kalkan ve symbol skill'leri ile çok güzel heal verir. Ayrıca protection skill'leri ile alınan hasarı belli bir süreliğine %33 azaltır. |
|||
26-01-2015, 02:57 PM,
(Son Düzenleme: 26-01-2015, 02:59 PM, Düzenleyen: dankota.)
|
|||
|
|||
pvp için guardian öneririm tank/ healer arası oluyor maçlarda hiç ölmeden rahat rahat dolaşabiliyorsunuz
![]() düşen insanları kaldırmak vb özellikleri olduğu için süperdir , pvp de 5e 5 de böyle oynabilirsin ama wvw de 100 kişinin arasında elementalist de staff kullanarak daha etkili olabilirsin ![]() |
|||
26-01-2015, 05:44 PM,
|
|||
|
|||
Teşekkür ederim herkese. Sanırım ben ya elementalist yada Guardian açacam. Oyundaki şekilleri de önemli
![]() |
|||
26-01-2015, 05:56 PM,
|
|||
|
|||
Bu oyunda full heal/tank karakterler yok ama ona en yakın karekterler Guardian ve Elementalisttir . Benim fikrim guardian sana göre , elementalist iyi heal verir fakat bir guardian kadar dayaknılılığı yoktur ...
|
|||
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi