Guild Wars 2 Türkiye
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Yardım
Tarih: 13-12-2019, Saat: 07:15 PM Hoşgeldin, Ziyaretçi: (Giriş Yap — Üye Ol)
Guild Wars 2 Türkiye › Guild Wars 2 › Sınıflar v
1 2 3 Sonraki »

Healer yardım

Konu Görünümü | Tam Görünüm
Healer yardım
25-01-2015, 08:08 PM,
Anakha13 Çevrimdışı
GW2TR Supporter
Yorum Sayısı: 6
Konu Sayısı: 1
Healer yardım
Merhaba. Oyunu bugün satın aldım indirimden. 7 senelik wow ve diğer birçok oyunda olduğu gibi healer açmak ilk görevim Smile
Gw2 de neden main healer karakter yok? Hangisini açmak gerek?
Ara
25-01-2015, 11:06 PM,
albatros Çevrimdışı
Aegruin
Yorum Sayısı: 1,266
Konu Sayısı: 48
RE: Healer yardım
GW2'de healer-tank-dps yok. Ama healer görevi yapacak neredeyse her profession'ın build'leri var.
ID: Aras.3548
Server: Desolation
Ara
25-01-2015, 11:44 PM,
Anakha13 Çevrimdışı
GW2TR Supporter
Değişik bir deneyim olacak o zaman. Peki en zor oynanış hangi sınıfa ait?
Ara
25-01-2015, 11:56 PM,
albatros Çevrimdışı
Aegruin
1 yıldır oynamıyordum oyunu. End-Game konusu çok sıkıntılıydı, şu an sorunlar çözülmüş. Geri döndüm. Pek hatırlamıyorum uzun süre geçtiği için.

Hatırladığım kendi profession'ım olan mesmer var bir tek.
Mesmer kesinlikle insanları en çok zorlayan sınıf(-tı en azından. Şu an pek bilmiyorum). Sınırı olmayan bir sınıf aynı zamanda. Kişi ne kadar iyiyse o kadar yenilmez oluyor ama kişinin ilk başta çok iyi olması lazım.
Portallar ile çok yardım eden bir profession ama heal'ı pek yok.

Ama hatırladığım kadarı ile Engineer gayet eğlenceli, zor ve heal'lı bir profession'dı.
Yerlere turret ve heal aletleri koymak falan amaç genelde.

Ara
26-01-2015, 02:54 AM,
Selenge Çevrimdışı
Bastion of the GW2TR
Yorum Sayısı: 521
Konu Sayısı: 4
(25-01-2015, 11:56 PM)albatros Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 1 yıldır oynamıyordum oyunu. End-Game konusu çok sıkıntılıydı, şu an sorunlar çözülmüş. Geri döndüm. Pek hatırlamıyorum uzun süre geçtiği için.

Mesmer kesinlikle insanları en çok zorlayan sınıf(-tı en azından. Şu an pek bilmiyorum). Sınırı olmayan bir sınıf aynı zamanda. Kişi ne kadar iyiyse o kadar yenilmez oluyor ama kişinin ilk başta çok iyi olması lazım.

Ama hatırladığım kadarı ile Engineer gayet eğlenceli, zor ve heal'lı bir profession'dı.

Mantra skilleri ile heal verebilirsin mesmerde.
-+"Bilgiye sahip olarak doğmuş birisi değilim. Öğretmeyi seviyorum ve öğrenmeye çalışıyorum." - K'ung Fu-tzu
-+“Bize aslında kim olduğumuzu gösteren şey, yeteneklerimizden çok seçimlerimizdir.” - Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore

Ara
26-01-2015, 08:49 AM,
albatros Çevrimdışı
Aegruin
(26-01-2015, 02:54 AM)Selenge Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(25-01-2015, 11:56 PM)albatros Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 1 yıldır oynamıyordum oyunu. End-Game konusu çok sıkıntılıydı, şu an sorunlar çözülmüş. Geri döndüm. Pek hatırlamıyorum uzun süre geçtiği için.

Mantra skilleri ile heal verebilirsin mesmerde.

Evet... Dediğim gibi unutmuşum bayağı... Smile
Ara
26-01-2015, 02:17 PM, (Son Düzenleme: 26-01-2015, 02:22 PM, Düzenleyen: Avalon.)
Avalon Çevrimdışı
Hero of the GW2TR
Yorum Sayısı: 533
Konu Sayısı: 30
Healer oynamak istiyorsan hiç düşünmeden Elementalist açacaksın. Heal vermede Elementalist'in üstüne yoktur. Staff skilleri ile zerg için çok güzel heal sağlar, 1. skill ile attığın yere her atışta heal verirsin. Su kullanıyorken etrafına sürekli heal verirsin. Scepter/dagger kullanarak da anlık büyük heal verebilirsin. Canımı 1sn'de %5'ten %100'e yükseltebildiğim tek sınıf kendisi.

Bunun dışında eğer Elementalist oynamak istemiyorum diyorsan Guardian açacaksın. Heal konusunda Elementalist'ten sonra ikinci olarak gelir. Kalkan ve symbol skill'leri ile çok güzel heal verir. Ayrıca protection skill'leri ile alınan hasarı belli bir süreliğine %33 azaltır.
7378feeb9d9e58445bed2c5e20f8f46a.png
WWW Ara
26-01-2015, 02:57 PM, (Son Düzenleme: 26-01-2015, 02:59 PM, Düzenleyen: dankota.)
dankota Çevrimdışı
Bastion of the GW2TR
Yorum Sayısı: 407
Konu Sayısı: 5
pvp için guardian öneririm tank/ healer arası oluyor maçlarda hiç ölmeden rahat rahat dolaşabiliyorsunuz Smile

düşen insanları kaldırmak vb özellikleri olduğu için süperdir , pvp de 5e 5 de böyle oynabilirsin ama wvw de 100 kişinin arasında elementalist de staff kullanarak daha etkili olabilirsin Big Grin
Ara
26-01-2015, 05:44 PM,
Anakha13 Çevrimdışı
GW2TR Supporter
Teşekkür ederim herkese. Sanırım ben ya elementalist yada Guardian açacam. Oyundaki şekilleri de önemli Smile
Ara
26-01-2015, 05:56 PM,
Nolawarthon Duon Çevrimdışı
Defender of the GW2TR
Yorum Sayısı: 161
Konu Sayısı: 2
Bu oyunda full heal/tank karakterler yok ama ona en yakın karekterler Guardian ve Elementalisttir . Benim fikrim guardian sana göre , elementalist iyi heal verir fakat bir guardian kadar dayaknılılığı yoktur ...
70779d44f0855a45f6cca41438a7e9f3.png
Ara
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

• Konuyu Yazdır
  • Arkadaşına Gönder
  • Konuyu Takip Et
Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

İletişim | Guild Wars 2 Türkiye | Yukarı Git | | Arşiv | RSS Beslemesi

Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.