Guild Wars 2 Türkiye
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Yardım
Tarih: 19-01-2021, Saat: 07:38 AM Hoşgeldin, Ziyaretçi: (Giriş Yap — Üye Ol)
Guild Wars 2 Türkiye › Guild Wars 2 › Sınıflar › Warrior v
1 2 3 4 Sonraki »

warriorda değişen ney

Konu Görünümü | Tam Görünüm
warriorda değişen ney
21-07-2015, 03:06 PM,
Emprera Çevrimdışı
GW2TR Supporter
Yorum Sayısı: 11
Konu Sayısı: 1
warriorda değişen ney
bana mı öyle geliyo yoksa genel güncellemeden sonra en az değişen sınıf warrior mu, eskiden nasılsa şimdide aynı sanki, değişen ney skillerde traitlerde felan çok bir fark göremiyorum da ?
Ara
21-07-2015, 03:32 PM,
Sunwalker Çevrimdışı
Sentinel of the GW2TR
Yorum Sayısı: 100
Konu Sayısı: 3
RE: warriorda değişen ney
Hiç oynamadım war, eskisini de yenisini de bilmiyorum ama anladığım kadarıyla dps skillerinde bi kaç değişiklik var. Millet GS takılmaya başladı.
Ara
21-07-2015, 04:41 PM,
Jinpack Çevrimdışı
(Bıraktı)
Yorum Sayısı: 274
Konu Sayısı: 11
Aynen oyle gs daha iyi oldu pvp warr oynamiyorum fakat thiefle warriorlara karsi hic bu kadar zorlanmazdim. Bence gs ile baya iyi dps veriyorlar su an baya degisti gibi ama ne degisti bilmiyorum.
Ara
21-07-2015, 07:02 PM,
RiseOfMelkor Çevrimdışı
Friend of the GW2TR
Yorum Sayısı: 16
Konu Sayısı: 1
Warrior için GS her zaman en iyi silahtı. Patch sonrası en önemli değişiklik strength trait line da bulunan peak performance(bulls charge melandru form gibi skillerine adrenaline seviyesine göre fazla hasar ekliyor), axe mastery(önceden main hand axe +150 ferocity idi yeni haliyle çift el +300 ferocity ekliyor) ve berserkers power(adrenaline bar seviyesine göre dps artıyordu önceden yeni haliyle adrenaline bar seviyesine göre burst kullandığında +%20 dps kadar bir buff veriyor) traitleri. Yeni halleri ile çok daha kullanışlı ve etkililer. Peak performance ile birlikte melandru elite skill muhteşem işliyor.

Discipline trait line içinse warriors sprint(tek traitte 2 özellik eklendi), brawlers recovery aynı şekilde çok daha kullanışlı oldu. GS yüksek hasar dışında "heightened focus" traiti ve tabiki mobility için tercih ediliyor.

Yediği nerflerin yanında hiçbir şekilde eski warrior tadı vermese de patch sonrası bir kaç traitte yapılan ince değişiklikler biraz daha toparladı gibi.

Şahsen GS her zaman ilk set için kişisel tercihim oluyor. Ancak hammer kullanmıyorum, axe+mace veya sword+mace ile roam yapıyorum ikinci set tercihi olarak.
Ara
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

• Konuyu Yazdır
  • Arkadaşına Gönder
  • Konuyu Takip Et
Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

İletişim | Guild Wars 2 Türkiye | Yukarı Git | | Arşiv | RSS Beslemesi

Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.