Karakter Seçimine Yardım
|
20-08-2015, 12:23 PM,
|
|||
|
|||
Karakter Seçimine Yardım
Selamlar dostlar, oyunu henüz almamış olsam da (bir arkadaşın hesabı üzerinden bakındım sadece) başlamayı düşünüyorum. Sınıflar arasında kafam çok karışık. Hangisini seçeceğimi bilemiyorum. Peti olan karakterleri sevmişimdir Ranger alacaktım da konularda söylendiği kadarıyla sanırım olmamış bu rangercik
![]() |
|||
20-08-2015, 01:09 PM,
|
|||
|
|||
RE: Karakter Seçimine Yardım
Çatır çatır ne yağdıracağına bağlı renger ok yağdırıyor elementalist ateş yağdırıyor falan yakında guardian da bir şeyler yağdırmaya başlayacak PvP de tutulmayan bir class yok tutulmayan player var.Kendi oyun stiline göre bir sınıf seçmende o sınıf üzerinde gelişmende fayda var.Onun dışında önüne gelene çok hasar vurmak filan istiyorsan guardian bile o işi yapıyor. Tavsiyem bir warrior veya renger ile başta oyun mekaniklerini öğrenmen.
|
|||
20-08-2015, 02:43 PM,
|
|||
|
|||
Sana tavsiyem şu yönde olabilir, oyunu al rangerla oyna daha sonra elementalisti dene ve necroya geç bir karaktere bağlı olmak zaten seni sıkabilir. Sorduğun sorularla zaten sen neyle oynayacağına karar vermişsin
![]()
nothing stand in our way
|
|||
20-08-2015, 03:51 PM,
|
|||
|
|||
Cevaplarınız için teşekkürler. Tek karakter oynamak istiyorum ben. Sıkılıp yeni bir char açacak birisi değilim
![]() |
|||
20-08-2015, 03:56 PM,
|
|||
|
|||
Başla birisinden.Zaten sırayla hepsini açacaksın.O yüzden seç birini.PvP konusuna gelirsek her karakter eğer ki oynamasını bilirsen ölümcüldür.Yani ranger kötü warrior iyi diye birşey yok..
'' Size yalan söylemek istemiyorum.Günün sonunda ne olacağından emin değilim.Ancak tek birşey söyleyebilirim;günün sonunda ya öleceğiz ya da daha kötüsü... '' -Anonim
![]() |
|||
20-08-2015, 06:15 PM,
|
|||
|
|||
olay sıkılıp yeni char açmakta değil ki sen ne kadar iyi oynarsan oyna diğer sınıfları hiç oynamadan kendini bir yere kadar geliştirebilirsin. ki bu oyunda öyle saatlerce level yapmaya uğraşmıyorsun ki level atlamak aşırı basit ki zaten pvp'de direk build ayarlıyorsun 1levelda bile pvp girsen olur hiç bir kaybın olmuyor. ve eğer hep takım olarak girmeyip solo olarak oynıyacaksan da elbet en az 2-3 sınıfla oynuyor olman gerekiyor ki kendi takımın ve karşı takımının kombinasyonuna göre değiştirmen icap edebiliyor ya da daha rahat etmek amaçlı yapabiliyorsun. asıl önemli olan her sınıfta bir seviyeye gelip oynarken karşındakinin ne yapabileceğini tahmin etmen. hiç oynamadan bir yere kadar olur bu.
|
|||
20-08-2015, 10:40 PM,
|
|||
|
|||
(20-08-2015, 06:15 PM)Jinpack Nickli Kullanıcıdan Alıntı: olay sıkılıp yeni char açmakta değil ki sen ne kadar iyi oynarsan oyna diğer sınıfları hiç oynamadan kendini bir yere kadar geliştirebilirsin. ki bu oyunda öyle saatlerce level yapmaya uğraşmıyorsun ki level atlamak aşırı basit ki zaten pvp'de direk build ayarlıyorsun 1levelda bile pvp girsen olur hiç bir kaybın olmuyor. ve eğer hep takım olarak girmeyip solo olarak oynıyacaksan da elbet en az 2-3 sınıfla oynuyor olman gerekiyor ki kendi takımın ve karşı takımının kombinasyonuna göre değiştirmen icap edebiliyor ya da daha rahat etmek amaçlı yapabiliyorsun. asıl önemli olan her sınıfta bir seviyeye gelip oynarken karşındakinin ne yapabileceğini tahmin etmen. hiç oynamadan bir yere kadar olur bu. Dostum kasılma nasıl kolay oluyor. Pvp ye girdim falan baya karışık işin içinden çıkmaya çalışıyorum güzel gayet zevkli geçiyor. Pvp yaparak exp alabiliyor muyuz. Ben hep görev peşindeyim zorla 17 level oldum. Aydınlatırsan sevinirim |
|||
20-08-2015, 11:15 PM,
|
|||
|
|||
Buradan Veya forumda azcık araştırma yaparsan istediğin her şeyi rahatlıkla öğrenirsin. Evet pvp oynayarak da seviye atlayabilirsin.
|
|||
21-08-2015, 04:22 PM,
|
|||
|
|||
@GigaPudding +1
|
|||
« Önceki Konu | Sonraki Konu »