Guild Wars 2 Türkiye
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Yardım
Tarih: 13-12-2019, Saat: 06:48 PM Hoşgeldin, Ziyaretçi: (Giriş Yap — Üye Ol)
Guild Wars 2 Türkiye › Guild Wars 2 › Sınıflar v
1 2 3 Sonraki »

Karakter Seçimine Yardım

Konu Görünümü | Tam Görünüm
Karakter Seçimine Yardım
20-08-2015, 12:23 PM,
dawbmus Çevrimdışı
GW2TR Supporter
Yorum Sayısı: 3
Konu Sayısı: 1
Karakter Seçimine Yardım
Selamlar dostlar, oyunu henüz almamış olsam da (bir arkadaşın hesabı üzerinden bakındım sadece) başlamayı düşünüyorum. Sınıflar arasında kafam çok karışık. Hangisini seçeceğimi bilemiyorum. Peti olan karakterleri sevmişimdir Ranger alacaktım da konularda söylendiği kadarıyla sanırım olmamış bu rangercik Big Grin Ya da bilgisi olan varsa açıklayabilir. Olmamış dediğim o kadar hani tutulmamış pvp de falan iyi birşeyler arıyorum o özellik yok ranger da sanırım. Onun dışında mage arıyorum ben. Alan hasarı olacak dmg yüksek olacak çatır çatır yağdıracaz yukardan. Bu anlattığım acaba GW2 de hangi karaktere denk geliyor elementalist mi ? Teşekkürler şimdiden
Ara
20-08-2015, 01:09 PM,
GigaPudding Çevrimdışı
Warden of the GW2TR
Yorum Sayısı: 230
RE: Karakter Seçimine Yardım
Çatır çatır ne yağdıracağına bağlı renger ok yağdırıyor elementalist ateş yağdırıyor falan yakında guardian da bir şeyler yağdırmaya başlayacak PvP de tutulmayan bir class yok tutulmayan player var.Kendi oyun stiline göre bir sınıf seçmende o sınıf üzerinde gelişmende fayda var.Onun dışında önüne gelene çok hasar vurmak filan istiyorsan guardian bile o işi yapıyor. Tavsiyem bir warrior veya renger ile başta oyun mekaniklerini öğrenmen.
Ara
20-08-2015, 02:43 PM,
goodgod Çevrimdışı
Warden of the GW2TR
Yorum Sayısı: 223
Konu Sayısı: 14
Sana tavsiyem şu yönde olabilir, oyunu al rangerla oyna daha sonra elementalisti dene ve necroya geç bir karaktere bağlı olmak zaten seni sıkabilir. Sorduğun sorularla zaten sen neyle oynayacağına karar vermişsin Smile
nothing stand in our way
Ara
20-08-2015, 03:51 PM,
dawbmus Çevrimdışı
GW2TR Supporter
Cevaplarınız için teşekkürler. Tek karakter oynamak istiyorum ben. Sıkılıp yeni bir char açacak birisi değilim Big Grin bu yüzden tek ve en sağlam seçimi yapıp bir seferde başlıyorum. Bugune kadar peti olan karakterlerle oynadım sanırım yine Ranger deniyeceğim. Diğer önerilere de açığım teşekkürler
Ara
20-08-2015, 03:56 PM,
Connor Çevrimdışı
Champion Of Abaddon
Yorum Sayısı: 609
Konu Sayısı: 10
Başla birisinden.Zaten sırayla hepsini açacaksın.O yüzden seç birini.PvP konusuna gelirsek her karakter eğer ki oynamasını bilirsen ölümcüldür.Yani ranger kötü warrior iyi diye birşey yok..
'' Size yalan söylemek istemiyorum.Günün sonunda ne olacağından emin değilim.Ancak tek birşey söyleyebilirim;günün sonunda ya öleceğiz ya da daha kötüsü... '' -Anonim
guild_wars_2_by_waweakaexrel-d7glfzl.png
Ara
20-08-2015, 06:15 PM,
Jinpack Çevrimdışı
(Bıraktı)
Yorum Sayısı: 274
Konu Sayısı: 11
olay sıkılıp yeni char açmakta değil ki sen ne kadar iyi oynarsan oyna diğer sınıfları hiç oynamadan kendini bir yere kadar geliştirebilirsin. ki bu oyunda öyle saatlerce level yapmaya uğraşmıyorsun ki level atlamak aşırı basit ki zaten pvp'de direk build ayarlıyorsun 1levelda bile pvp girsen olur hiç bir kaybın olmuyor. ve eğer hep takım olarak girmeyip solo olarak oynıyacaksan da elbet en az 2-3 sınıfla oynuyor olman gerekiyor ki kendi takımın ve karşı takımının kombinasyonuna göre değiştirmen icap edebiliyor ya da daha rahat etmek amaçlı yapabiliyorsun. asıl önemli olan her sınıfta bir seviyeye gelip oynarken karşındakinin ne yapabileceğini tahmin etmen. hiç oynamadan bir yere kadar olur bu.
Ara
20-08-2015, 10:40 PM,
dawbmus Çevrimdışı
GW2TR Supporter
(20-08-2015, 06:15 PM)Jinpack Nickli Kullanıcıdan Alıntı: olay sıkılıp yeni char açmakta değil ki sen ne kadar iyi oynarsan oyna diğer sınıfları hiç oynamadan kendini bir yere kadar geliştirebilirsin. ki bu oyunda öyle saatlerce level yapmaya uğraşmıyorsun ki level atlamak aşırı basit ki zaten pvp'de direk build ayarlıyorsun 1levelda bile pvp girsen olur hiç bir kaybın olmuyor. ve eğer hep takım olarak girmeyip solo olarak oynıyacaksan da elbet en az 2-3 sınıfla oynuyor olman gerekiyor ki kendi takımın ve karşı takımının kombinasyonuna göre değiştirmen icap edebiliyor ya da daha rahat etmek amaçlı yapabiliyorsun. asıl önemli olan her sınıfta bir seviyeye gelip oynarken karşındakinin ne yapabileceğini tahmin etmen. hiç oynamadan bir yere kadar olur bu.

Dostum kasılma nasıl kolay oluyor. Pvp ye girdim falan baya karışık işin içinden çıkmaya çalışıyorum güzel gayet zevkli geçiyor. Pvp yaparak exp alabiliyor muyuz. Ben hep görev peşindeyim zorla 17 level oldum. Aydınlatırsan sevinirim

Ara
20-08-2015, 11:15 PM,
GigaPudding Çevrimdışı
Warden of the GW2TR
Yorum Sayısı: 230
Buradan Veya forumda azcık araştırma yaparsan istediğin her şeyi rahatlıkla öğrenirsin. Evet pvp oynayarak da seviye atlayabilirsin.
Ara
21-08-2015, 04:22 PM,
Jinpack Çevrimdışı
(Bıraktı)
Yorum Sayısı: 274
Konu Sayısı: 11
@GigaPudding +1
Ara
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

• Konuyu Yazdır
  • Arkadaşına Gönder
  • Konuyu Takip Et
Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

İletişim | Guild Wars 2 Türkiye | Yukarı Git | | Arşiv | RSS Beslemesi

Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.