Sorunum vardı.
|
05-09-2015, 07:18 PM,
|
|||
|
|||
Sorunum vardı.
Merhaba arkadaşlar oyuna yeni başladım ve sanırım hero points lerimi biraz yanlış harcadım trainingde boş puan verdim tam anlayamamıştım halbuki o punları harcamayıp 21 level den sonramı harcamak gerekiyormuş ? birisi yardımcı olabilirmi ? 20 levele kadar kasmıştım yani yanlışsa ve geri dönüşü yoksa baştan açmak pek istemiyorum teşekkürler şimdiden
|
|||
05-09-2015, 07:48 PM,
|
|||
|
|||
RE: Sorunum vardı.
Hero pointleri yanlış harcamak diye birşey yok. Oradaki herşeyi eninde sonunda açıyorsun tek tek. o sıraya kadar açtığın skilleri dene ve ne yaptıklarını iyi öğren.
-+"Bilgiye sahip olarak doğmuş birisi değilim. Öğretmeyi seviyorum ve öğrenmeye çalışıyorum." - K'ung Fu-tzu
-+“Bize aslında kim olduğumuzu gösteren şey, yeteneklerimizden çok seçimlerimizdir.” - Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore |
|||
05-09-2015, 07:54 PM,
|
|||
|
|||
(05-09-2015, 07:48 PM)Selenge Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hero pointleri yanlış harcamak diye birşey yok. Oradaki herşeyi eninde sonunda açıyorsun tek tek. o sıraya kadar açtığın skilleri dene ve ne yaptıklarını iyi öğren. bunu duyduğuma çok sevindim duymak istediğim şeyi söyledin çok teşekkür ettim |
|||
05-09-2015, 07:54 PM,
|
|||
|
|||
şuan benim oyunda kulanamadığım 500 küsür hero points im var dert etme yani
![]() Trainingde hepsini eninde sonunda fulleyeceksin yani dert etme |
|||
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|