Selamün Aleyküm
|
27-06-2016, 01:34 AM,
|
|||
|
|||
Selamün Aleyküm
Yeniyim guild wars 2 ye yeni başladım. bir kaç öneri istiyorum
|
|||
27-06-2016, 02:39 AM,
|
|||
|
|||
RE: Selamün Aleyküm
Dostum sana öneri olarak genel şeyler verebilirim, şunu bil ki oyun contenti devasa her zaman yapıcak farklı şeyler bulabilirsin o sebeple sıkılman zor, tabii oyunu anlaman lazım. Bunun için ilk kafanın karıştığı yerde bu ne be tarzı şeylerle yargılamak yerine enine boyuna iyice araştır. Bak 3 seneden fazladır gw2 oynuyorum başka oyunlarım vardı zamanım kalmıyor onlara, sıkılmıyorum oyundan başından kalkmadan 18 saat aralıksız oynadığım oldu, niye anlatıyorum hani bu devirde hala guild wars 2 den daha iyi bir mmo yok dünya üzerinde. Ama oyunu anlayana kadar çok sıkılabilirsin (hele de min grafik oynuyorsan). Oyunda kafana takılan herşeyin ismini başına /wiki komutu yazarak aratırsan onunla ilgili ayrıntılı bir wiki makalesi açılır. Aklına takılan soruların hepsinin cevabı wiki de var onu iyi kullan. Ve de biraz öğrenip öyle al expansion u ki para kaybı gibi gelmesin bilmeden alırsan bir işine yaramaz end game contenti olarak geldi paket çünkü. Bunlar harici burda sayfalarca öneri yazılabilir ama google ı wiki yi youtube u kullan kendin araştır daha iyi öğrenirsin
Neoniac.2813
Server: Gandara Guild: Reign of Chaos[RoC] ** True GW2 Fan ** facebook.com/PCKopatSWF |
|||
27-06-2016, 02:56 AM,
|
|||
|
|||
RE: Selamün Aleyküm
eyvallah
|
|||
27-06-2016, 09:47 PM,
|