Ödüllü 2vs2 Pvp Turnuvasi
|
03-05-2019, 07:18 PM,
|
|||
|
|||
Ödüllü 2vs2 Pvp Turnuvasi
Selam dostlar!
18 Mayis 2019 günü Twitch üzerinden ödüllü 2vs2 PvP turnuvasi düzenlemek istiyoruz. Gerekli her türlü detaya ve katilim formuna asagidaki linkten ulasabilirsiniz: https://tinyurl.com/gw2turnuva Iyi oyunlar! ![]() |
|||
06-05-2019, 12:55 PM,
|
|||
|
|||
Cvp: Ödüllü 2vs2 Pvp Turnuvasi
Turnuva kurallarinda bir takim degisikliklere gittik update etmek istedim.
Katilim ücreti 20 golddan 5 golda düsürüldü. Eger 2 kisilik takim kuramiyorsaniz tek kisi olarak da basvurabilirsiniz. Organizatörler olarak sizleri diger insanlarla eslestirip bu sekilde takim kurmayi umut ediyoruz. Ödül havuzu katilim ücretinin düsmesi sebebiyle azaldi ancak hala önemli bir miktarda. |
|||
09-05-2019, 12:52 AM,
|
|||
|
|||
RE: Ödüllü 2vs2 Pvp Turnuvasi
bide utanmadan turnuva mı düzenliyorsunuz? Bu kitle sizi istemiyor kardeşim anlayın artık yatacak yeriniz yok.
|
|||
09-05-2019, 02:20 PM,
|
|||
|
|||
Cvp: RE: Ödüllü 2vs2 Pvp Turnuvasi
(09-05-2019, 12:52 AM)utanmazlar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bide utanmadan turnuva mı düzenliyorsunuz? Bu kitle sizi istemiyor kardeşim anlayın artık yatacak yeriniz yok. Adminler ip check yapabiliyor farkındasınız değilmi?
-+"Bilgiye sahip olarak doğmuş birisi değilim. Öğretmeyi seviyorum ve öğrenmeye çalışıyorum." - K'ung Fu-tzu
-+“Bize aslında kim olduğumuzu gösteren şey, yeteneklerimizden çok seçimlerimizdir.” - Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore |
|||
09-05-2019, 03:25 PM,
|
|||
|
|||
Cvp: Ödüllü 2vs2 Pvp Turnuvasi
@Selenge kim yazmis mesaji? Ataking mi?
|
|||
09-05-2019, 04:23 PM,
|
|||
|
|||
düşüncem eğerki sizi tanıyıp beğenmemezlik yapıyorsa forumla zaten alakalı ve üyeliği olan birisi olması, ötesi değil.
-+"Bilgiye sahip olarak doğmuş birisi değilim. Öğretmeyi seviyorum ve öğrenmeye çalışıyorum." - K'ung Fu-tzu
-+“Bize aslında kim olduğumuzu gösteren şey, yeteneklerimizden çok seçimlerimizdir.” - Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore |
|||
09-05-2019, 05:45 PM,
(Son Düzenleme: 09-05-2019, 05:51 PM, Düzenleyen: justme.)
|
|||
|
|||
Hiçbirinizi tanımıyorum fakat gördüğüm başlıklarda 3-5 üyelik açıp birbirinize cevap yazmışsınız reklam yapmışsınız ne diyeyim başarılar xD
![]() |
|||
09-05-2019, 06:05 PM,
|
|||
|
|||
77.111.247.25 Bu atakingin
77.111.247.20 Buda utanmazların
Hiçbir şey şans eseri olmaz. Her şeyin bir nedeni vardır. Beynin nedeni bilmeyebilir. Beyinin asla anlamayabilir. Ancak kalbin bilir. Kalbin daima bilir.
|
|||
09-05-2019, 06:09 PM,
(Son Düzenleme: 09-05-2019, 06:10 PM, Düzenleyen: Snowrose.)
|
|||
|
|||
Yorumu size bırakıyorum. Fakat bu yazılan ne olursa olsun hoş değil ve kesinlikte tasvip etmiyorum.
Hiçbir şey şans eseri olmaz. Her şeyin bir nedeni vardır. Beynin nedeni bilmeyebilir. Beyinin asla anlamayabilir. Ancak kalbin bilir. Kalbin daima bilir.
|
|||
09-05-2019, 08:35 PM,
|
|||
|
|||
(09-05-2019, 12:52 AM)utanmazlar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bide utanmadan turnuva mı düzenliyorsunuz? Bu kitle sizi istemiyor kardeşim anlayın artık yatacak yeriniz yok. Dev issizlik.
Less QQ, More Phew Phew.
|
|||
09-05-2019, 10:28 PM,
|
|||
|
|||
(09-05-2019, 05:45 PM)justme Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hiçbirinizi tanımıyorum fakat gördüğüm başlıklarda 3-5 üyelik açıp birbirinize cevap yazmışsınız reklam yapmışsınız ne diyeyim başarılar xD Ben bu forumda kimseyi pohpohlamadim. Tek üyeligim de bu. Herhalde baskasi ile karistiyorsun. Bir baslikta Ata kendi YouTube kanalini paylasmisti, ben de IBAN ver para yollayalim ehueuehue tarzi aslinda igneleyici bir yorum atmistim. Bu kadar. Neyse. Ata ben atmadim mesaji dedi. Üyenin banlanmasi iyi oldu adminlere tesekkür ederim. Turnuvanin formatini, formunu vs. hazirlayan benim. Ata finansal (Gold) olarak destek oldu ve Twitch kanalimda mac yorumlarim dedi. Zira tek basima her maci yorumlamam mümkün degil. Katilip katilmamak insanlarin takdirine kalmis. Daha önce Twitch kanalimda 800 Gem, Ghostly Infusion cekilislerim oldu. Bunu da belirtmek istedim güvenilirlik acisindan. Iyi oyunlar! |
|||
10-05-2019, 11:54 AM,
|
|||
|
|||
Cümlemin sonunda dediğim gibi @deepturkishweb başarılar
![]() ![]() |
|||
10-05-2019, 02:55 PM,
|
|||
|
|||
Ataking DtW demiymiş anah.
|
|||
10-05-2019, 03:21 PM,
|
|||
|
|||
(10-05-2019, 02:55 PM)Snowrose Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ataking DtW demiymiş anah. Bizim discorda katilan herkes Üye olur (bu bir süredir böyle) ve aksi bir durum olmadigi sürece bu böyle kalir. Ata da turnuva düzenleyelim dedigi siralar Discord'a katilmistir. Guild ile oyun icinde 1 kere raid antrenmanina katilmasi disinda pek bir etkilesimi olmamistir. Bugün yüzüme yalan söyledigi icin de benim tarafindan kicklenmistir. Bilginize. Turnuva ile ilgili su ana dek basvuranlar ile konusup ona göre bir yol haritasi cizecegiz (erteleme/iptal vs.). Karari buradan duyururum tekrar. |
|||
10-05-2019, 05:37 PM,
|
|||
|
|||
O zaman tüm DtW ailesine geçmiş olsun diyorum. Doğru bir karar almışsınız.
|
|||
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi