Gold Farm
|
04-12-2019, 12:20 PM,
|
|||
|
|||
Gold Farm
Oyunda nasıl Gold Farm yapılır?
|
|||
04-12-2019, 03:20 PM,
|
|||
|
|||
RE: Gold Farm
oyunu oynamadım (çok bekledik ama o ilk aylardaki yoğunluk, arazilerin kapılması vs. durumundan dolayı hevesim kaçtı)
fakat twitch üzerinden AA yayınlarını izlemiştim. Gold farm için ticaret yapıyorlar. özellikle deniz aşırı. yüklerini iskelelerdeki tüccarlara teslim edip gold kazanıyorlar. yükleri ne kadar uzak tüccara teslim edersen gold miktarı o kadar artıyor. izlediğim zamanlar ben böyle görmüştüm, tabi üstünden epey bi zaman geçti...
04-12-2019, 06:15 PM,
|
|||
|
|||
Bu guzel bir kaynak olabilir baslangic icin: https://metabattle.com/wiki/Guide:Ways_to_Earn_Gold
Less QQ, More Phew Phew.
|
|||
05-12-2019, 09:50 AM,
|
|||
|
|||
ArcheAge bölümünde geziyordum. mesajı görünce ArcheAge ile ilgili olduğunu sanıp, ona göre mesaj yazdım. sorunun GW2 ile ilgili olduğunu akşam farkettim. kusura bakma.
Neyse ki Spin cevaplamış...
Dün, 12:56 AM,
|
|||
|
|||
Cvp: Gold Farm
Aga eyvallah link için ama yeni başlayan birisi değilim ve oyunda bu zamana kadar hep gold sıkıntısı çektim ve hiç gold farm yapmak gibi bir işim olmadığı için keşfedemedim.bana sağlam para kasma yöntemi lazım.
|
|||
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi