ArcheAge Online
|
12-03-2012, 01:01 AM,
|
|||
|
|||
ArcheAge Online
Bu oyun hakkında bir başlık göremedim.. İnceleyeniniz var mı? Fizik motoru çok iddalı. (Cryengine 3 motorunu kullanıyor). Kore yapımı bir oyun. şu anda CBT 4 aşamasındalar ve oyun bildiğim kadarıyla henüz ingilizce versiyonu çıkmamış. Özellikle deniz savaşları ve sosyal yaşam çok ilgimi çekti. Ne diyorsunuz bu oyun hakkında?
|
|||
12-03-2012, 01:09 AM,
|
|||
|
|||
RE: ArcheAge Online
Avrupa piyasasına GW2'den sonra geleceği için uzun süre önce takip etmeyi bıraktım ben bunu.
![]() Xfire:okanokan
![]() |
|||
12-03-2012, 01:10 AM,
|
|||
|
|||
RE: ArcheAge Online | |||
12-03-2012, 01:24 AM,
(Son Düzenleme: 12-03-2012, 01:33 AM, Düzenleyen: Kaptan.)
|
|||
|
|||
Oyunu bir ara takibe almıştım ama "çıkış tariihi" mevzusu çok şüpheli. O kadar beklemeyi göze alamadım. Bir de nasıl desem, gerçek olmak için çok iddialı bir oyun ve şu anki haliyle, tam bir Hayattan Çalan kıvamında görünüyor. Uzun süreli oyun zamanı isteyecek gibi geliyor bana. İnşaat olayı özellikle, gemi bile inşa edebiliyorsun hatırladığım kadarı ile. (Yukarıdaki videoları izlemedim. Belki aralarında izlediklerim vardır.)
Nasıl desem ArcheAge için; cenneti sunmak gibi bir şey. MMORPG dünyasında. _ Abi über olacak vav o da var, bu da var! diyebilirsiniz, kolayca heyecana kapılabilirsiniz. Ancak ve lakin, elbette o kadar büyük beklentileri karşılama noktasında insan muallakta kalıyor. #2 Benim görüşüm ise, oyunun çıkış tarihi ve Guild Wars 2'nin çıktıktan sonra neler yapacağı (Piyasadaki oyuncuların kaçını çekeceği gibi) ile birlikte biraz arada kaynayabilir. Birazcık Age of Conan çıkmadan önceki heyecanı sunan ama çıktıktan sonra binlerce bug ile oyundan yorulan halim aklıma geliyor. Çok özellikten ziyade çok az bugtan yanayım şahsen. Şans verilir ama şu tarihte çıkacak diye beklemem ben bu oyunu. Sonuç olarak, iddialı, güzel görünen Asya kültürüne bağlı bir MMORPG'dir. Yeni özellikler vardır, araştırılası ve hayalkurulasıdır, ancak ingilizce az kaynak gibi Kore yapımı olduğundan ve de Kore kültürü şahsıma hiç uymadığından orta halli olacağını düşündüğüm bir oyundur.
“It is not title that honour men, it is the men that honour title.”
|
|||
12-03-2012, 02:51 AM,
|
|||
|
|||
Bu nasıl bir oyundur böyle ya daha ötesi olamaz herhalde
![]() |
|||
12-03-2012, 09:18 AM,
|
|||
|
|||
Önceden takip ediyordum bu oyunu, grafik olarak heralde en üst düzey mmo'lardan biri olacak, yalnız oyun uzakdoğu menşeli olduğu için oynayanların çok zamanını alacaktır. Aslında avrupa pazarına geldiğinde denemek isterim bu oyunu, sadece atmosferi görmek bile yeterli benim için.
[Follow] |
|||
04-04-2012, 09:19 PM,
|
|||
|
|||
tahminimce gw2 için yapılan reklamın ve verilen fan desteğinin yarısını almış olsaydı bu oyun şuan tüm dünyada en çok beklenen oyun olurdu
![]() ![]() |
|||
04-04-2012, 09:49 PM,
|
|||
|
|||
Hmm... Quest sistemi eksi bildiğimiz, üstüne kore elinden geçmiş bir quest sistemi. PvP desen o kadar kombinasyon ile denge mevcut olur mu? Nope. Kısacası, meh.
What doesn't kill you, makes you smaller. - Mario
|
|||
05-04-2012, 04:46 AM,
(Son Düzenleme: 05-04-2012, 04:47 AM, Düzenleyen: Venus.)
|
|||
|
|||
ArcheAge'in önemli özelliği Full Sandbox olması. Bu yüzden oyunu bekliyorum. Oyun 2013 ilk ya da 2. çeyreğinde çıkacak kesin olarak.
P.s.: Gief SWG! -Pre-CU ofc- ![]() |
|||
05-04-2012, 06:15 PM,
|
|||
|
|||
Ön yargılı yaklaşmak istemem ancak, dikkat çekemeyip sönük kalacak, ismi 2-3 günden fazla anılmayacak oyunlardan olacakmış gibi geliyor bana. Yanılıyor olabilirim ama benim düşüncem bu yönde.
![]() |
|||
05-04-2012, 07:56 PM,
|
|||
|
|||
Cikis tarihinin gec olmasi ve pvp sisteminde ki dengesizlik direk listemden dusurdu oyunu
![]() ![]() Hear Me Roar!!!
|
|||
09-05-2012, 10:47 PM,
|
|||
|
|||
Oyunla ilgilenenler icin bakin burda bisey buldum http://www.aaspot.net sanirsam archeage icin forum veya ole bisey olucak site turkce
|
|||
09-05-2012, 10:54 PM,
|
|||
|
|||
youtube üzerinde beta incelemesi de mevcut
http://www.youtube.com/playlist?list=PLF...ature=plcp videolar zevkli daha doğrusu 2 eleman var ve bence eğlendirmeyi başarıyorlar izleyenleri. -videolar ingilizce- |
|||
09-05-2012, 11:13 PM,
|
|||
|
|||
Oyunun ozellikleri cok guzel ama belli bir çıkış tarihi olmaması kotu ve bir asya oyunu olunca ilk akla gelen grind
![]() |
|||
10-05-2012, 12:03 AM,
|
|||
|
|||
Oyunun videolarında bir sıkıcılık var. Bu oyun fazla ses getirecek gibi durmuyor. GW2deki o renklerin canlılığını göremedim. Aiondaki havanın bir benzeri var oyunda. İlerde görürücez.
|
|||
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi